Diversey is marktleider op het gebied van hygiëne- en reinigingsoplossingen. Wij begrijpen de hygiëne uitdagingen waarmee u elke dag wordt geconfronteerd en vinden het belangrijk om mens en milieu te beschermen met duurzame en effectieve professionele oplossingen. Wij denken met u mee in alle stappen van het hygiëneproces. Van het opstellen van plannen en strategieën om infecties te voorkomen en het trainen van de medewerkers tot aan het leveren van de juiste producten.

Heeft u iemand nodig die met u meedenkt en u totaal ontzorgt op het gebied van hygiëne? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.Be Care: samen met zorgorganisatie hygiëne en schoonmaakprestaties verbeteren

Weten of uw schoonmaak en hygiëneprestaties aansluiten bij uw missie en visie? Neem dan contact op met Be Care. Met Be Care wordt er samen met de zorgorganisatie zelf gekeken hoe de hygiëne en schoonmaakprestaties verbeterd kunnen worden. Zorgorganisaties worden platter en hebben minder facilitaire kennis in huis doordat er steeds vaker taken uitbesteed worden die niet zorg gerelateerd zijn. Be Care helpt uw zorgorganisatie bij door het leveren van proces gerichte oplossingen waarbij gericht wordt op gebouwonderhoud, infectiepreventie en voedselveiligheid binnen zorgorganisaties.

Meer informatie over Be Care vindt u op deze pagina.

100% biologische reinigingsmiddelen SURE

SURE is een uitgebreid assortiment van plantaardige, 100% biologisch afbreekbare* reinigingsmiddelen die veilig zijn voor mens en milieu en optimale, professionele reinigingsresultaten leveren. SURE producten bevatten milieuvriendelijke ingrediënten afkomstig uit hernieuwbare bronnen en zijn geschikt voor dagelijkse reiniging van keukens, vloeren, interieur, sanitair en persoonlijke verzorging. Gezien het product is opgebouw uit plantaardig restafval zoals mais, kokosnoot en suikerbiet zijn beschermingsmiddelen zoals een bril en handschoenen niet meer nodig (grillreiniger uitgezonderd). De gehele SURE lijn is zowel verkrijgbaar in losse flessen als in onze duurzame doseersystemen. Lees hier meer over SURE en vraag direct een testproduct aan.